Continuous Delivery 3.0 platform

Deze week is bij het NISI de cursus Continuous Delivery 3.0 van start gegaan. Deze cursus leidt professionals op tot Continuous Delivery experts. Cursisten zijn na het afronden van de cursus in staat om zelf een Continuous Delivery pipeline te ontwikkelen, passend bij het IT landschap van het bedrijf waarin de professional opereert.

Tijdens de cursus wordt er regelmatig gebruik gemaakt van een Continuous Delivery 3.0 platform. Het platform is ontwikkeld door een samenwerkingsverband van het NISI, Search4Solutions en Universiteit Utrecht. Alle elementen van Continuous Delivery 3.0 zijn verwerkt in het platform. Het platform is gebaseerd op (veelal Open Source) componenten, zoals: Jira, Jenkins, Xamarin,(VS), Nexus, Docker, Sonarqube, Maven, Google Analytics, MS Build, NUnit, JUnit. Het platform bevat een pipeline voor zowel front-end als back-end development.

Wil je meer weten over ons Continuous Delivery 3.0 platform of ben je geïnteresseerd in een demonstratie? Mail dan naar info@nisi.nl

nisi-cursus-continuous-delivery.jpg

Eerstvolgende cursussen

Data Cursustitel Locatie
5 september t/m 3 oktober Advanced Agile Product Ownership Universiteit Utrecht
6 september t/m 25 oktober Continuous Delivery 3.0 Universiteit Utrecht
7 september, hele dag Software Business Development Universiteit Utrecht
12 september t/m 10 oktober Agile/Scrum coaching Universiteit Utrecht
14 september t/m 2 november Agile Software Architecture Universiteit Utrecht
19 september t/m 24 november Software Product Management Universiteit Utrecht
De bijeenkomsten starten om 15:00 en eindigen rond 19:00.