Home-min.jpg
 

Nederlands Instituut

 voor de

Software Industrie

Kennis - Innovatie - Netwerk

 

over NISI

Het Nederlands Instituut voor de Software Industrie heeft als doel de Nederlandse software industrie te ondersteunen bij het maken van betere software, door het ontwikkelen van hoogwaardige cursussen, consultancy en werkgroepen.

Eerstvolgende cursussen

Data Cursustitel Locatie
5 september t/m 3 oktober Advanced Agile Product Ownership Universiteit Utrecht
6 september t/m 25 oktober Continuous Delivery 3.0 Universiteit Utrecht
7 september, hele dag Software Business Development Universiteit Utrecht
12 september t/m 10 oktober Agile/Scrum coaching Universiteit Utrecht
14 september t/m 2 november Agile Software Architecture Universiteit Utrecht
19 september t/m 24 november Software Product Management Universiteit Utrecht
De bijeenkomsten starten om 15:00 en eindigen rond 19:00.

Wij stellen de Nederlandse productsoftware industrie in staat om betere softwareproducten te maken en de interne procesvoering te verbeteren. We doen dit door middel van cursussen, werkgroepen en consultancy met de top van Nederlandse denkers op informatie technologisch gebied. Met de binnengekomen gelden financieren we relevant wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met deze industrie.

Onze cursussen ontwikkelen we in samenwerking met het bedrijfsleven en de wetenschap. Veel van onze cursussen leiden tot internationaal erkende certificering. 

 

Wij zijn een groep gepassioneerde softwarespecialisten die de brug vormen tussen de wetenschap en de praktijk. Deze brug slaan we door ons continu te verdiepen in nieuwe ontwikkelingen en deze om te vormen tot praktische producten en diensten.