Cursus Cloud Software Engineering Inhoud

INTRO

De afgelopen jaren hebben duidelijk gemaakt dat de vraag naar cloud applicaties en de bijbehorende business ambities, niet zonder impact is gebleven voor de rol van software engineer. Niet alleen zijn technologie en tools in hoog tempo veranderd, maar ook is duidelijk dat dit grote impact heeft op de theoretische en praktische kennis van de software engineer.

In de Cursus Basis Certified Cloud Engineer worden in hoog tempo de belangrijkste basis kennisgebieden van belicht van het ontwikkelen en testen van moderne applicaties. In deze cursus is niet praktische vaardigheid het doel, maar het verbreden van de basiskennis over het hoe en waarom van state-of-the art software engineering.

Deze cursus is voor:

  • Ervaren software engineers, die hun kennis over het bouwen en testen van moderne globale, continuous en online applicaties weer op een gecertificeerd niveau willen brengen.

  • Voor de certificatie, is aanwezigheid bij alle sessies verplicht, en tevens het invullen van de BCCE questionnaire aan het eind van de cursus.

 
 

"Complete coverage of aspects concerning cybersecurity"
- Arnold de Jong, Politie Nederland

"De cursus heeft mijn verwachting overtroffen. Ik heb een goed beeld gekregen van de onderwerpen en ook de uitdaging om met Virtual Box op een Apple Kali Linux en tools te draaien heeft bij mij gezorgd voor een extra leercurve. De interactie met andere studenten verruimt de inzichten."
- Jack Vink, PwC

 
 

AAN HET EIND VAN DE CURSUS BEN JIJ:

  • Volledig op de hoogte van de kennisgebieden die moderne cloud applicaties van een software engineer vereisen.

  • In het bezit van het certificaat Basis Certified Cloud Engineer (mits je slaagt voor het examen).

  • Voorbereid om de expertisecursussen van het NISI kenniscentrum Certified Cloud Engineer te volgen.

IN HET KORT

  • Startdatum: Maart

  • 8-delige Nederlandse cursus

  • Afsluiting met examen en certificaat

 

 

"Een goede mix van aspecten van Cybersecurity. Ik denk dat de kapstok van het NIST framework een goede is. Verder vond ik echt alles goed verzorgd, locatie prima, eten was prima en ook de presentatie alsmede de communicatie met het NISI. "
- Jack Vink, PwC

 

Het NISI is opleider van: