Cursus Cybersecurity Inhoud

INTRO

Privacy-wetgeving wordt strenger terwijl de digitale dreiging voor softwarebedrijven toeneemt. Tegelijkertijd analyseren softwarebedrijven gebruikersdata voor betere marktvoorspellingen.

In deze cursus leer je alles over PEN-Testen, secure software design, digital-privacy, encryption en data analytics. We laten zien hoe hackers gevoelige gegevens bemachtigen en wat je hier tegen kunt doen. Je leert in de cursus tevens beschikbare gegevens op een verantwoorde wijze uitnutten, bezien vanuit de AVG. 

 
 

"Complete coverage of aspects concerning cybersecurity"
- Arnold de Jong, Politie Nederland

"De cursus heeft mijn verwachting overtroffen. Ik heb een goed beeld gekregen van de onderwerpen en ook de uitdaging om met Virtual Box op een Apple Kali Linux en tools te draaien heeft bij mij gezorgd voor een extra leercurve. De interactie met andere studenten verruimt de inzichten."
- Jack Vink, PwC

 
 

AAN HET EIND VAN DE CURSUS BEN JIJ:

  • Volledig op de hoogte van de huidige stand van cybersecurity

  • In het bezit van een internationaal erkend Cybersecurity certificaat

  • In staat om de kwetsbaarheden in de (software)beveiliging te testen en te verhelpen

IN HET KORT

  • Startdatum: Oktober

  • 8-delige Nederlandse cursus

  • Afsluiting met een internationaal erkend Cybersecurity certificaat

 

 

"Een goede mix van aspecten van Cybersecurity. Ik denk dat de kapstok van het NIST framework een goede is. Verder vond ik echt alles goed verzorgd, locatie prima, eten was prima en ook de presentatie alsmede de communicatie met het NISI. "
- Jack Vink, PwC

 

Het NISI is opleider van: