de cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met de software industrie en Universiteit utrecht. Veel van onze cursussen leiden tot internationaal erkende certificering.

 
 

Continuous DeliverY 3.0

Steeds meer softwarebedrijven transformeren zich tot Agile enterprises. Zulke Agile enterprises leveren continue software aan klanten. Hiervoor gebruiken ze Continuous Delivery. Deze cursus behandelt de gehele lifecycle vanaf concept tot cash, met Continuous Intelligence, Continuous Planning en Continuous Delivery.

Continuous Intelligence gebruikt big-data analytics om inzicht te krijgen in de gebruiker. Continuous Planning ondersteunt het Agile backlog management proces. Continuous Delivery maakt het mogelijk om software zeer snel te integreren, testen en uit te rollen. In de cursus geven Amazon/Trivago, Microsoft Nederland, AllSolutions, Universiteit Utrecht en Search4Solutions vertellen over hun visie en geven demonstraties aan cursisten.

 

Software Product Management

Veel bedrijven willen hun focus verleggen van maatwerksoftware naar standaard softwareproducten. We zien daarom dat het belang en de relevantie van de functie productmanager groeit. De productmanager is verantwoordelijk voor het bepalen van de nieuwe functionaliteit die per release geïmplementeerd zal worden. Daarbij is hij de spil tussen de interne stakeholders (zoals sales en development) en externe stakeholders (zoals klanten en partners).  

 
cloud software engineering.jpg

Cloud Software Engineering

De vraag naar ontwikkelaars van moderne cloud applicaties is groeiende. Daarom stijgt de belangstelling voor het kenniscentrum Cloud Software Engineering. Daarnaast veranderen technologie en tools in hoog tempo. Dit heeft grote impact op de theoretische en praktische kennis van de software engineer.