de cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met de software industrie en Universiteit utrecht. Veel van onze cursussen leiden tot internationaal erkende certificering.

 
 

Continuous DeliverY 3.0

Steeds meer softwarebedrijven transformeren zich tot Agile enterprises. Zulke Agile enterprises leveren continue software aan klanten. Hiervoor gebruiken ze Continuous Delivery. Deze cursus behandelt de gehele lifecycle vanaf concept tot cash, met Continuous Intelligence, Continuous Planning en Continuous Delivery.

Continuous Intelligence gebruikt big-data analytics om inzicht te krijgen in de gebruiker. Continuous Planning ondersteunt het Agile backlog management proces. Continuous Delivery maakt het mogelijk om software zeer snel te integreren, testen en uit te rollen. In de cursus geven Amazon/Trivago, Microsoft Nederland, AllSolutions, Universiteit Utrecht en Search4Solutions vertellen over hun visie en geven demonstraties aan cursisten.

 
Onlineidentity.png

Cybersecurity

Privacy-wetgeving wordt steeds strenger terwijl softwarebedrijven in toenemende mate digitaal worden bedreigd. In deze cursus leer je alles over cybersecurity en het op verantwoorde wijze uitnutten van gebruikersdata. In de cursus geven Zeker-Online, het KPN Cybersecurity team, de Open Universiteit en Cybersecurity specialisten voordrachten en demonstraties over het hacken en beveiligen van gegevens.

 

BUSINESS DEVELOPMENT VOOR MANAGERS VAN PRODUCTSOFTWAREBEDRIJVEN

Een goede salesman of -vrouw kan de omzet van een productsoftwarebedrijf slechts incrementeel verhogen. De ware groei binnen een softwarebedrijf is te behalen via business development. Als een CXO (=CTO, CEO, COO, CTO, etc.) zich weet vrij te spelen door goed management, kan deze zich gaan richten op echte kansen: internationalisatie, overnames, productinnovatie, partnering, etc. In deze cursus adresseren we precies die uitdagingen. Eerst gaan we in op het vrij spelen van de manager en daarna pakken we de verschillende thema’s die ertoe geleid hebben dat bedrijven explosieve groei konden doormaken.

 

Software Product Management

Veel bedrijven willen hun focus verleggen van maatwerksoftware naar standaard softwareproducten. We zien daarom dat het belang en de relevantie van de functie productmanager groeit. De productmanager is verantwoordelijk voor het bepalen van de nieuwe functionaliteit die per release geïmplementeerd zal worden. Daarbij is hij de spil tussen de interne stakeholders (zoals sales en development) en externe stakeholders (zoals klanten en partners).  

 
Image2.jpg

Blockchain Databases

Blockchain is een gedecentraliseerde database die cryptografisch is beveiligd. Met Blockchain kun je gegevens veilig bewaren. Blockchain werd voor het eerst op grote schaal gebruikt met de introductie van Bitcoin.

In deze cursus leer je de architectuur van Blockchain ontwerpen en hoe je Blockchain technologie inzet in je softwareproducten. Als je de cursus hebt afgerond heb je een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van Blockchain databases en ben je hiervoor direct inzetbaar bij je bedrijf.

 
Product Owner.png

Advanced Agile PRODUCT OWNERSHIP

Veel softwaregedreven bedrijven ervaren de voordelen van het Agile werken. De Product Owner rol blijkt hierin een cruciale rol te hebben. Er wordt dan ook veel van de Product Owner verwacht, zoals productmanagement, stakeholdermanagement en backlogmanagement.

In deze cursus komen al deze facetten aan bod. Daarnaast leer je ook hoe je je rol kunt handhaven in een grotere, complexere organisatie.