Blockchain Databases

Blockchain kun je zien als een autonome, gedecentraliseerde verzameling data. Doordat de data gecentraliseerd is, is er geen centrale eigenaar. Iedereen bezit een stukje van de database. Verder is toezicht op de database veel gemakkelijker, omdat heel veel partijen inzicht hebben in de data. Frauderen met de database is daardoor bijna uitgesloten. Met Blockchain kun je gegevens in een gedecentraliseerde database veilig bewaren.

Blockchain werd voor het eerst op grote schaal gebruikt met de introductie van de Bitcoin munt, maar inmiddels zijn er vele toepassingen.

In deze cursus leer je over de architectuur van Blockchain en hoe je de Blockchain technologie inzet voor je softwareproducten. Als je de cursus hebt afgerond heb je een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van Blockchain expertise en ben je hiervoor direct inzetbaar bij je bedrijf.

 

Cursus en onderwerpen

De exacte cursusdata en lesindeling staan nog niet vermeld omdat we de cursusgroep aan het vormen zijn. Heb je interesse in de cursus Blockchain Databases neem dan contact op via het antwoordformulier of direct met Jan Vlietland van het NISI.

 

Doelgroep en kosten

De cursisten kunnen voor de opdrachten gebruik maken van assistentie vanuit de universiteit op vaste momenten.

De cursus wordt afgesloten met een certificaat uitgegeven door de Universiteit Utrecht. De kosten van de cursus zullen rond de € 3.800,- per persoon, excl. btw bedragen (€ 3.500,- voor leden van Nederland~ICT).

Aanmelden

Heb je interesse in de cursus Blockchain databases? Meld je dan aan. In overleg met jou en andere geïnteresseerden stemmen we de data af. Na aanmelding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

Hoe heeft u ons gevonden? *
U kunt meerdere antwoorden aangeven.

CursusLocatie
Buys Ballotgebouw 262
Princetonplein 5
Utrecht, 3584CC

Contact
Jan Vlieland
030 268 5398