20 september start cursus software product management

Voor de zestiende keer op rij biedt de Universiteit Utrecht de cursus software product management aan. Na afloop van deze cursus zijn de deelnemers in staat de functie ‘software-productmanager’ succesvol binnen de organisatie uit te rollen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere het veranderproces van een maatwerksoftware-bedrijf naar een écht productsoftware-bedrijf, het maken van een product roadmap die bestendig is tegen veranderingen en het internationaliseren van je product.

Meer informatie over de cursus vind je op de NISI cursuspagina, of op de specifiek ingerichte cursuswebsite. Hier vind je onder andere de datum en inhoud van de bijeenkomsten, alsmede welke gastsprekers de verbinding komen leggen tussen theorie en praktijk. De cursus bestaat uit tien achtereenvolgende bijeenkomsten en vindt plaats van 20 september t/m 22 november 2016.

Neem voor meer informatie contact op met Jan Vlietland door te mailen naar j.vlietland@nisi.nl

 

SPMJan Vlietland