Vacature Online Marketeer

Wordt dit jouw nieuwe domein?

198771_Latest-Digital-Marketing-Tr.jpg

Wij zijn het NISI, het Nederlands Instituut voor de Software Industrie.

Het NISI levert kennis en cursussen aan de software-industrie in Nederland. Dit doen we in de vorm van kenniscentra. We zijn voor een deel onderdeel van de Universiteit Utrecht (UU), maar werken ook veel samen met Hogeschool Utrecht.

Het NISI werkt samen met Search4Solutions (S4S). Binnen S4S loopt een Young Professional programma (YPP). Dit doen we samen met UU en HU. Dit YPP leidt informatica-studenten op tot young professionals. Deze young professionals implementeren oplossing bij de beste softwarebedrijven in Nederland.

We zijn binnen 2 jaar enorm gegroeid. Je kunt je voorstellen dat onze sfeer zeer innovatief, jong en enthousiast is. Met name de brug slaan tussen wetenschap en praktijk lukt heel goed. Enerzijds zijn onze kenniscentra stevig verankerd in de theorie en anderzijds zijn ze ook erg praktisch.

Om onze groei te bestendigen willen we het label NISI en het label Search4Solutions steviger in de markt verankeren.

Graag zouden we jou als slimme online marketingstudent inzetten.

Wat vinden we belangrijk?
- Je bent in staat om een marketingvisie te ontwikkelen
- Je bent intelligent en pakt je werk snel op
- Je wilt graag echt iets bereiken voor de software-industrie en get-things-done
- Je bent doordrongen dat marketing en communicatie waanzinnig belangrijk is
- Je bent goed in Nederlands en Engels woord en geschrift
- En bovenal... je bent in staat om vanuit de klant (software-professionals) te denken en de handelen

Je werkzaamheden bestaan uit:
- Beheren van de content op de websites
- Schrijven van whitepapers met Young Professionals
- Schrijven van pakkende emails
- Analyseren van interesses, opens en clicks
- Ontwikkelen van onze CRM-database
- Samenwerken met Young Professionals en CEO

Onze organisatie is zeer modern en nagenoeg alles is geautomatiseerd. We hebben bijvoorbeeld geen traditionele backoffice medewerkers, we hebben alleen een backoffice orchestrator. Ook onze marketing is grotendeels geautomatiseerd en het platform is volledig op orde.

Onze focus ligt nu op het realiseren van contentmarketing. Stimuleren van medewerkers dat ze content leveren, interviewen van medewerkers, schrijven van white-papers, nazenden van aanvullende mails met informatie, volgen van de acties, verhogen van klantenbinding, online chats, bijwerken van de website content, organiseren van events etc etc. Je werkt direct samen met de business director van het NISI..

Spreekt het je aan en wil je meer weten? Neem dan contact op met dr. Jan Vlietland. Dat kan telefonisch via 030 – 268 53 98, of via onderstaande knop.

We kijken uit naar je komst!

Jan Vlietland