Wie Zijn De Experts Van De Cursus Software Product Management?

De cursus begint met een uitleg vanuit de Universiteit Utrecht. Later in de cursus vertellen experts uit het veld over hun ervaringen, strategieën en tips voor het managen van een software product. Hieronder staan de sprekers:

 
 
sjaak_brinkkemper.jpg

SJAAK BRINKKEMPER

Prof. Sjaak Brinkkemper is hoogleraar bij het Information and Computing Science Department van de Universiteit Utrecht en initiatiefnemer van het NISI. Zijn leerstoel richt zich op software productie waar zo'n 10 vaste medewerkers en 20 promovendi hem in bijstaan.

 
OttoProfile.jpg

OTTO DE GRAAF

Otto de Graaf houdt zich bezig op de snijvlakken van product, markt en strategie. Hij heeft 20 jaar ervaring in software op het gebied van product management, (product) marketing en strategie en overnames bij bedrijven als Tridion, SDL en ADAM Software. Sinds 2017 helpt hij met The Leadership Game software bedrijven zoals Xillio, Cloudsuite, Zylab, Floyd en Hamilton bij het sneller doorlopen van hun pad naar een volgende groeifase. Otto doceert het blok Strategisch Product Management van de cursus software product management van de Universiteit Utrecht.