Welke Experts zijn verbonden aan het SPM kenniscentrum?

Het NISI heeft contact gelegd met zowel academici als experts uit de praktijk over Software Product Management. Deze samenwerking zorgt ervoor dat nieuwe kennis ook meteen relevant is voor bedrijven. Hieronder staan de experts die op dit moment betrokken zijn bij het NISI, en bijdragen aan de Postacademische opleiding:

 
 
sjaak_brinkkemper.jpg

SJAAK BRINKKEMPER

Prof. Sjaak Brinkkemper is hoogleraar bij het Information and Computing Science Department van de Universiteit Utrecht en initiatiefnemer van het NISI. Zijn leerstoel richt zich op software productie waar zo'n 10 vaste medewerkers en 20 promovendi hem in bijstaan.

 
OttoProfile.jpg

OTTO DE GRAAF

Otto de Graaf houdt zich bezig op de snijvlakken van product, markt en strategie. Hij heeft 20 jaar ervaring in software op het gebied van product management, (product) marketing en strategie en overnames bij bedrijven als Tridion, SDL en ADAM Software. Sinds 2017 helpt hij met The Leadership Game software bedrijven zoals Xillio, Cloudsuite, Zylab, Floyd en Hamilton bij het sneller doorlopen van hun pad naar een volgende groeifase. Otto doceert het blok Strategisch Product Management van de cursus software product management van de Universiteit Utrecht.