Home-min.jpg
 

Nederlands Instituut

 voor de

Software Industrie

Kennis - Innovatie - Netwerk

 

Over NISI

De Nederlandse software industrie floreert, met vele nieuwe banen en kansen. Het Nederlands Instituut voor de Software Industrie (NISI) heeft als doel deze prachtige industrie te ondersteunen. Onze missie is de Nederlandse industrie tot de beste ter wereld te laten behoren.

Het NISI is een initiatief van de Universiteit Utrecht. Het NISI ondersteunt de industrie met kennis, innovatie en netwerk. Het NISI doet dit praktisch door het verzorgen van hoogwaardige cursussen, het faciliteren van praktijkgroepen en het verbinden van universiteiten met het bedrijfsleven.

Eerstvolgende cursussen

Data Cursus Locatie
5 september t/m 3 oktober Advanced Agile Product Ownership Universiteit Utrecht
7 september, hele dag Software Business Development Universiteit Utrecht
12 september t/m 10 oktober Agile/Scrum coaching Universiteit Utrecht
14 september t/m 2 november Agile Software Architecture Universiteit Utrecht
19 september t/m 24 november Software Product Management Universiteit Utrecht
27 september t/m 15 november Continuous Delivery 3.0 Universiteit Utrecht
De bijeenkomsten starten om 15:00 en eindigen rond 19:00.

Het NISI ondersteunt de Nederlandse software-industrie in het maken van beter softwareproducten. In het NISI netwerk zit de Nederlandse software-top met executives en wetenschappers. Het NISI financiert relevant wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de industrie.

Het NISI ontwikkelt haar cursussen in samenwerking met de industrie en de wetenschap. Veel van de cursussen leiden tot internationaal erkende certificering.

 

De governance board van het NISI wordt gevormd door prof.dr. Sjaak Brinkkemper, dr. Jan Vlietland, dr. Slinger Jansen en Garm Lucassen. Alle board members delen de passie voor de Nederlandse software-industrie. Het NISI vormt de brug tussen praktijk en wetenschap.