Missie

Het NISI ondersteunt de Nederlandse software-industrie in het maken van beter softwareproducten. In het NISI netwerk zit de Nederlandse software-top met executives en wetenschappers.  Het NISI financiert relevant wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de industrie.

Kenniscentra

Het NISI Bevat de kenniscentra Cybersecurity, Software Product Management en Continuous Delivery. De kennisuitwisseling tussen academici en professionals staat centraal in de centra. Daarnaast wordt er vanuit ieder kenniscentrum  een postacademische opleiding gegeven, voor professionals die verder willen groeien in hun werkgebied. Veel van de opleidingen leiden tot internationaal erkende certificering. 

Wie wij zijn

De governance board van het NISI wordt gevormd door prof.dr. Sjaak Brinkkemper, dr. Jan Vlietland en dr. Slinger Jansen. Alle board members delen de bevlogenheid voor de Nederlandse software-industrie.

 

Opleidingsagenda 2018

Startdatum Sessies / Dag Tijden Cursus Hoofdocent
5 maart 10x /dinsdag 15:00 - 19:00 Software Product Management prof.dr. Sjaak Brinkkemper
3 april 08x / woensdag 15:00 - 19:00 Continuous Delivery 3.0 dr. Jan Vlietland

De opleidingen vinden Wekelijks plaats op het Utrecht science park, Universiteit Utrecht.

 

Testimonials over het NISI

Het NISI is een kennisbron van hoog niveau en biedt interessante cursussen aan die aansluiten op de de huidige ontwikkelingen en aansluiten op het bedrijfsleven. Interessant om te volgen!

De website biedt een goede overview en er is vlot op mijn mail gereageerd.

Heel hard nodig omdat de privacy wetgeving maar bij weinig bedrijven bekend is. Laat staan dat ze weten zich te moeten beveiligen. Nisi is a necessity!

Up to date in courses of improvements in software technology

Interessant en de moeite waard om verder kennis mee te maken en om zelf kennis te halen.

 

Nieuws

Het NISI is opleider van